Kollage Kvalitet
Kvalitet & miljö

Miljømæssig engagement

Vi er forpligtet til at udføre vores aktiviteter for at beskytte vores medarbejderes sundhed, sikkerhed og velfærd.
Hvert af vores faciliteter udpeger en medarbejder med ansvar for sikkerhed og sundheds ledelse og overholdelse af lovmæssige krav.
Vi opretholder sikre og sunde arbejdspladser; Vi støtter løbende alle medarbejdere, der har både moralsk og juridisk ansvar for at opføre sig og handle for at øge deres velfærd og sikkerhed.

Vi ønsker at bidrage til en objektiv dialog mellem vores forretnings partnere for at yde et positivt bidrag til miljøet og indenfor emballage-industrien generelt. Vi er aktive i genanvendelse, genbrug, genopretning af energi, kompostering og eliminering af produkter, når det er relevant.

Kvalitetspolitik

Vi tilstræber at være den udvalgte leverandør og samarbejdspartner indenfor industriel emballage, bygget på kundernes loyalitet og respekt.

Vi tilstræber at fremme viden- og talent internt og med vores samarbejdspartnere, samt styrke teknologiske og tekniske værktøjer.

At designe et Quality Management System som en faktor for forretningsstøtte og kontinuerlig udvikling af dynamiske processer.

Kvalitet & Certificeringer

I Accon tager vi de nødvendige skridt for at sikre, vores produkter opfylder de obligatoriske industri- og lovkrav. Accon kan levere løsninger certificeret efter gældende krav, som for eksempel;

• ISO 9001: 2008

• ISO 21898: 2004

• HACCP

• BRC - IoP

• AIB

• ISO 22000

• ISO 14001

• IEC 61340-4-4 (antistatisk)

 

Accon modtog i januar 2019 certifikat ISO 14001:2015

Accons kvalitetsstyringssystem er blevet tildelt ISO 14001: 2015 og ISO 9001:2015 certifikatet for design, udvikling, markedsføring, produktion og handel med FIBC (big bags), plast- og papirsække, og forskellige typer plastprodukter. Certifikatet dækker alle Accon-afdelinger i Norge, Finland, Sverige og Danmark. Accon blev revideret af DQS. Formålet med Accon Paraply certifikatet var at effektivisere vores arbejdsformer og integrere kvalitetsstyringssystem i vores daglige aktiviteter. Med certifikatet ønsker vi at kommunikere til vores kunder, at vi vurderer kvaliteten på vores projekter og produkter til at have stor betydning. Certifikatet er også et løfte om at vi vil fortsætte med at udvikle vores virksomhed for at blive en endnu bedre forretningspartner. 

ISO Certificate LOGO

application/pdf ISO Certificate 9001 (795,62 kB)

application/pdf ISO Certificate 14001 (796,09 kB)

 

Accon A/S Kontrolrapporter.

http://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1293785

http://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1307805

http://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1435677