Om os

Accon A/S er en del af den Nordiske koncern Accon Group. Accon Group er den førende leverandør af bulk emballage til industrien i Norden. Med over 30 års erfaring, har Accons hovedfokus altid været på at være en pålidelig forretningspartner, der tilbyder intelligente emballeringsløsninger.

Vi tilbyder løsninger, serviceydelser og produkter til en bred vifte af industrier, såsom fødevareindustrien, agroindustrien, pharmaindustrien, kemikalie- og mineralindustrien.

Med kvalitet i fokus tilbyder Accon sine kunder innovative og bæredygtige løsninger.

Vores slogan ”We can handle it” refererer til kernen i vores forretningsværdier: at kunne tilbyde bæredygtige kvalitetssikrede løsninger og forpligte sig til langsigtede kundeforhold. Vi er overbeviste om at kun ved at kombinere økonomisk vækst med miljøbevidsthed og samfundsansvar kan vi opnå en reel og bæredygtig måde at drive forretninger på.

Accons servicekoncept er baseret på kunderådgivning gennem alle faser; før, under og efter afslutningen af et projekt. Nøje gennemgang af fylde- og håndteringsprocesser af materialerne som skal emballeres er meget vigtigt.

Accon har kontor i alle nordiske lande og produktionsfaciliteter i Danmark, Finland og Estland. Accons globale fodspor gør det muligt for os at følge vores kunders virksomhed, enten direkte eller gennem partnere, uanset hvor de driver deres business. I dag er Accon et succesfuldt internationalt firma, der kan tilbyde førende emballeringsløsninger til næsten enhver industri.

Accon ejer retten til alt materiale (tekst, billeder / videoer) som præsenteres på hjemmesiden. Kontakt os, hvis du vil bruge noget af dette.

Telefon: +47 333 59300