Bæredygtighed

For Accon er kvalitetssikring og beskyttelse af miljøet meget vigtigt. Vores overordnede mål er at skabe rentabilitet og vækst på en ansvarlig måde med hensynsfuldhed over for vores kunder og miljøet. Derfor tilbyder vi kunderne muligheden for at vælge miljøvenlige og bæredygtige løsninger.

Vi arbejder hele tiden på at være i overensstemmelse med de stigende krav til dokumentation og certificering af emballageløsninger. Dette indebærer et tæt samarbejde med vores kunder for at sikre, at deres materialer håndteres med korrekt og certificeret emballage. Vi fører tilsyn med og kontrollerer vores samarbejdspartnere og partnere regelmæssigt samt insisterer på en dokumenteret miljøpolitik. 

Vi er en førende leverandør af bulk emballage til industrier i Norden herunder medicinal-, kemi-, agri-, mineral- og fødevareindustri og vi sikrer, at produktionen foregår under de bedste hygiejneforhold med avanceret udstyr. Vertikalt integrerede og fuldstændigt afsondrede produktionsområder garanterer den højeste hygiejne i de produktionsprocesser hvor det er nødvendigt.