Om os

Accon Group er Nordens største leverandør af bulk emballageløsninger; specielt inden for fleksibel bulk emballage, med produktions faciliteter i såvel Skandinavien som flere steder rundt i Verden.

Produkterne inkluderer emballageløsninger til landbrug, fødevare- og mejerisektoren, samt løsninger til pulver og granulat af høj værdi som eksempelvis aluminium, silicium og andre jernholdige metaller, farmaceutiske produkter og specialløsninger i bred forstand.

Som en af de førende emballageleverandører i Norden tilbyder Accon sine kunder den højeste kvalitet indenfor innovation og bæredygtige løsninger på baggrund af en høj grad af forsyningssikkerhed og kvalitetssikring.

Vor markedsudbredelse sikrer kundemæssigt nærvær, uanset hvor der skal gøres forretning, om behovene vedrører små eller store mængder, så levere Accon ledende emballage løsninger til enhver organisation.

Accon tilbyder et bredt sortiment inden for emballage relaterede produkter og serviceydelser, inklusive specialemballager til fødevarer, agri-og akvakulturindustrien, helse sektoren samt forskellige industrielle applikationer.

Vi står for:

  • Viden & Erfaring
  • Hurtig levering
  • Fleksibel organisation
  • Stort produktsortiment
  • Lagerhåndtering efter kundernes behov

Kontakt os i dag så kan vi sammen finde en bæredygtig løsning til din virksomhed!

Vi bemærker, at Accon ejer retten til at bruge alle de billeder, der præsenteres på hjemmesiden og i vores materialer

GDPR

ACCON A/S – FORTROLIGHEDSERKLÆRING 1. Introduktion Vores mål er at bevare din tillid til os ved at håndtere dine personlige oplysninger med res...

Læs mere