Om os

Accon Group er Nordens største leverandør af bulk emballageløsninger; specielt inden for fleksibel bulk emballage, med produktions faciliteter i såvel Skandinavien som flere steder rundt i Verden.

Produkterne inkluderer emballageløsninger til landbrug, fødevare- og mejerisektoren, samt løsninger til pulver og granulat af høj værdi som eksempelvis aluminium, silicium og andre jernholdige metaller, farmaceutiske produkter og specialløsninger i bred forstand.

Som en af de førende emballageleverandører i Norden tilbyder Accon sine kunder den højeste kvalitet indenfor innovation og bæredygtige løsninger på baggrund af en høj grad af forsyningssikkerhed og kvalitetssikring.

Vor markedsudbredelse sikrer kundemæssigt nærvær, uanset hvor der skal gøres forretning, om behovene vedrører små eller store mængder, så levere Accon ledende emballage løsninger til enhver organisation.

Accon tilbyder et bredt sortiment inden for emballage relaterede produkter og serviceydelser, inklusive specialemballager til fødevarer, agri-og akvakulturindustrien, helse sektoren samt forskellige industrielle applikationer.

Vi står for:

  • Viden & Erfaring
  • Hurtig levering
  • Fleksibel organisation
  • Stort produktsortiment
  • Lagerhåndtering efter kundernes behov

Kvalitet og miljø

Accon gruppen arbejder med en politik, hvor vi tror, at alle vores kunder er lige vigtige.

Miljømæssig engagement

Vi er forpligtet til at udføre vores aktiviteter for at beskytte vores medarbejderes sundhed, sikkerhed og velfærd.

Pusselbitar

Hvert af vores faciliteter udpeger en medarbejder med ansvar for sikkerhed og sundheds ledelse og overholdelse af lovmæssige krav.
Vi opretholder sikre og sunde arbejdspladser; Vi støtter løbende alle medarbejdere, der har både moralsk og juridisk ansvar for at opføre sig og handle for at øge deres velfærd og sikkerhed.

Vi ønsker at bidrage til en objektiv dialog mellem vores forretnings partnere for at yde et positivt bidrag til miljøet og indenfor emballage-industrien generelt. Vi er aktive i genanvendelse, genbrug, genopretning af energi, kompostering og eliminering af produkter, når det er relevant.

Kvalitetspolitik

Vi tilstræber at være den udvalgte leverandør og samarbejdspartner indenfor industriel emballage, bygget på kundernes loyalitet og respekt.

Vi tilstræber at fremme viden- og talent internt og med vores samarbejdspartnere, samt styrke teknologiske og tekniske værktøjer.

At designe et Quality Management System som en faktor for forretningsstøtte og kontinuerlig udvikling af dynamiske processer.

Kvalitet & Certificeringer

I Accon tager vi de nødvendige skridt for at sikre, vores produkter opfylder de obligatoriske industri- og lovkrav. Produkter leveret af Accon er certificeret efter gældende krav, som for eksempel;

• ISO 9001: 2008

• ISO 21898: 2004

• HACCP

• BRC - IoP

• AIB

• ISO 22000

• ISO 14001

• IEC 61340-4-4 (antistatisk)

 

Accon modtog i januar 2018 godkendelse og certifikat ISO 9001:2015

  Accon ISO 9001 : 2015 (101,06 kB)

 

Accons kvalitetsstyringssystem er blevet tildelt ISO 9001: 2015-certifikatet for design, udvikling, markedsføring, produktion og handel med FIBC (big bags), plast- og papirsække, og forskellige typer plastprodukter. Certifikatet dækker alle Accon-afdelinger i Norge, Finland, Sverige og Danmark. Accon blev revideret af DQS og certifikatet blev udstedt 19.1.2018. Formålet med Accon Paraply certifikatet var at effektivisere vores arbejdsformer og integrere kvalitetsstyringssystem i vores daglige aktiviteter. Med certifikatet ønsker vi at kommunikere til vores kunder, at vi vurderer kvaliteten på vores projekter og produkter til at have stor betydning. Certifikatet er også et løfte om at vi vil fortsætte med at udvikle vores virksomhed for at blive en endnu bedre forretnings partner. 

DQS9001-logo_small

ISO9001:2015, er godkendt af DQS og viser at Accon er certificeret efter standarden for god kvalitets styring.

 

  https://dqsus.com/

 

Accon A/S Kontrolrapporter.

http://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1293785

http://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1307805

http://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1435677