Bæredygtighed i Accon

For Accon er kvalitetssikring og beskyttelse af miljøet meget vigtigt. Vores overordnede mål er at skabe rentabilitet og vækst på en ansvarlig og hensynsfuld  måde over for vores kunder og miljøet. Derfor tilbyder vi kunderne muligheden for at vælge miljøvenlige og bæredygtige løsninger.

Vi arbejder hele tiden på at være i overensstemmelse med de stigende krav til dokumentation og certificering af emballageløsninger. Dette indebærer et tæt samarbejde med vores kunder for at sikre, at deres materialer håndteres med korrekt og certificeret emballage. Vi fører tilsyn med og kontrollerer vores samarbejdspartnere og partnere regelmæssigt samt insisterer på en dokumenteret miljøpolitik. 

Vi er en af de  førende leverandører af bulk emballage til industrier i Norden herunder medicinal-, kemi-, agri-, mineral- og fødevareindustri. Accon sikrer, at produktionen af vore produkter foregår under de bedste hygiejneforhold med avanceret og godkendt udstyr. Vertikalt integrerede og fuldstændigt afsondrede produktionsområder garanterer den højeste hygiejne i de produktionsprocesser hvor det er nødvendigt.