informasjon om accon bærekraft

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT 2022

Vi driver forandringen hen imod en grønnere fremtid!

Vi er glade for at kunne meddele, at Accon har offentliggjort vores bæredygtighedsrapport for 2022. Denne rapport tjener som et vidnesbyrd om vores urokkelige dedikation til bæredygtighed og afspejler vores igangværende bestræbelser på at integrere praksisser vedrørende miljø, socialt ansvar og ledelse i vores forretningsdrift.

Denne rapport afspejler vores forpligtelse til at agere som en ansvarlig virksomhedsejer, som er drevet af vores ønske om at gøre et positivt aftryk og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Når vi deler vores bæredygtighedsresultater og -mål, kan det inspirere andre til at slutte sig til os på denne afgørende rejse mod en mere bæredygtig og inkluderende verden.

Vi opfordrer dig til at udforske vores bæredygtighedsrapport for 2022 og lære mere om vores resultater, udfordringer samt vores bestræbelser mod en mere bæredygtig fremtid. Sammen kan vi gøre en forskel og bygge en bedre fremtid for kommende generationer.

Nogle højdepunkter fra rapporten omfatter:

Accon Greentech AB, en virksomhed i Accon-koncernen, der fokuserer på at genbruge de produkter, Accon leverer til sine kunder, har prioriteret innovation og produktudvikling for at sikre bæredygtige løsninger i branchen.

Vi stræber efter at opnå en omfattende forståelse af vores aktiviteters miljøpåvirkning ved at bruge etablerede og respekterede vurderingssystemer. Gennem denne tilgang kan vi give vores kunder "livscyklusrapporter" for vores produkter, hvilket giver dem et gennemsigtigt og detaljeret overblik over deres miljømæssige fodaftryk.

Download vores bæredygtighedsrapport her: 

 

ACCONS TILGANG TIL DUE DILIGENCE-VURDERING

Loven om informationsfrihed fremmer respekten for menneskerettigheder og anstændige arbejdsforhold i forbindelse med produktion og levering af varer og tjenester. Den gælder for større norske virksomheder. Loven kræver, at virksomheder identificerer og håndterer risikoen for menneskerettighedskrænkelser, implementerer foranstaltninger og informerer om dem og deres indvirkning. Målet er at sikre gennemsigtighed, ansvarlighed og overholdelse af internationale standarder.

Downlaod Accons tilgang til due diligence-vurdering her:

application/pdf Due dilligence accon (541,53 kB)