Accon Group AS har købt samtlige aktier i FairFlex International AB

Accon Group AS har købt samtlige aktier i FairFlex International AB med alle tilhørende rettigheder og forpligtelser med hensyn til personale, kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Med rødder i den banebrydende produktion af storsække i Sverige og Danmark har FairFlex været med fra starten af storsækkens udvikling siden slutningen af 70’erne. De seneste år har FairFlex endvidere haft agenturer for flexible plastfolier til emballageindustrien, som supplement til storsække.

Med sammenlægningen af vores virksomheder i de nordiske lande, bygger vi en meget stærk organisation, rustet til at møde markedets forventninger til sortiment, kvalitet, service, logistik og konkurrencedygtighed.
Accon styrker med købet, sin position som den ledende leverandør af storsække og andre bulkemballageløsninger på det nordiske marked, og får en øget produktportefølje med FairFlex’s agenturer for flexible plastfolier til emballageindustrien.

I løbet af den kommende tid vil vi successivt sammenlægge vores to virksomheder, og i den proces vil vi bibeholde samme gode serviceniveau og relationer som tidligere.
Det er vores faste overbevisning, at vi gennem denne sammenlægning kan give både nye og eksisterende kunder en merværdi som en langsigtet forretningspartner.

Vi ser frem mod et fortsat godt samarbejde med jer alle.

 

Fairflex behåller indtil videre siden:  https://www.fairflex.se/

Fairflex